Duurzaamheid

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Onze kijk op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Duurzaam ondernemen. Steeds meer bedrijven gebruiken deze term of de term Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Maar hoe geef je invulling aan deze termen? Wij hebben dezelfde kijk op duurzaam ondernemen als MVO Nederland. Namelijk dat, welke kijk je ook hebt op duurzaam ondernemen, het uiteindelijk gaat om als bedrijf verantwoordelijkheid te dragen voor de maatschappij. Bij Groenoord hebben we daar verschillende activiteiten aan gekoppeld. Onze belangrijkste activiteiten zijn:

  • Duurzame huisvesting;
  • Verantwoord schoonmaken en;
  • Wat terug doen voor de lokale omgeving.

 

Duurzame huisvesting

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Sinds 2019 is Groenoord gevestigd op bedrijventerrein De Boeg in Oegstgeest. Op het terrein zijn gezamenlijk zonnepanelen ingekocht zodat de bedrijven met groene stroom kunnen werken. Daarnaast is het terrein voorzien van verschillende warmte- en koudeopslag (WKO) punten. Zodoende kan Groenoord volledig gas loos opereren. Wij gebruiken dus alleen groene stroom en geen gas.

Vind u duurzaamheid ook zo belangrijk?

Informeer hier naar de mogelijkheden voor uw onderneming. En ontdek hoe we kunnen samenwerken.

Offerte aanvragen

Verantwoord schoonmaken

Naast een duurzame huisvesting is het belangrijk dat we ook duurzaam te werk gaan. Zo gebruiken we al vele jaren producten die niet schadelijk zijn voor de maatschappij én het milieu. Continue gaan we opzoek naar producten die zo min mogelijk afval hebben en zo natuurlijk mogelijk zijn. Zonder in te leveren op resultaat. Ook recyclen we al het mogelijk afval.

Wat terug doen voor de lokale omgeving

Wij vinden het belangrijk om onze lokale omgeving te steunen. Daarom sponsoren we verschillende activiteiten en sportverenigingen. Zo sponsoren we voetbalclub FC Oegstgeest in onze vestigingsplaats.