Vereniging van eigenaren (VVE) schoonmaak

Groenoord Cleaning Service

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Bent u opzoek naar een Schoonmaakbedrijf voor uw Vereniging Van Eigenaren (VVE)

Groenoord cleaning is gespecialiseerd in Vereniging van eigenaren (VVE) schoonmaak. Zo kunt u genieten van een schone woonomgeving. Veel VVE’s besteden het schoonmaken van gedeelde ruimtes uit aan een professioneel schoonmaakbedrijf. De VVE is namelijk verantwoordelijk voor de schoonmaak en onderhoudt van het hele gebouw¹. Daarnaast is het schoonhouden van de ruimtes goed voor het onderhoud en de uitstraling van het gebouw. Het blijft allemaal lekker fris. Wij kunnen u tijd besparen door het volgende schoon te maken en te houden:

  • De entree;
  • Gedeelde hallen;
  • Fietsenstalling;
  • Sportschool;
  • Parkeergarage;
  • Ramen;
  • En meer.

 

Wat doen we?

Samen maken we een schoonmaakplan over hoe we het beste uw VVE kunnen schoonhouden. Wij zorgen voor een vast aanspreekpunt en u kunt vanuit daar achterover leunen. Wij leveren maatwerk en gaan op een vast moment in de week het pand onderhouden. Daarnaast zullen we periodieke klussen uitvoeren zoals parkeergarage reiniging en het zemen van de ramen. Ook extra verzoeken zijn geen probleem. Door onze flexibele inzetbaarheid kunnen we specialistische reinigingen zo inzetten. Wel zo fijn voor u.

Hoe werken we?

Voor het onderhouden van een VvE hebben we alle spullen in huis. Van een schrobmachine om de vloer te onderhouden tot een telescoopstok om hoge ramen te zemen. Dit alles met oog voor kwaliteit

Waarom Groenoord?

Groenoord Cleaning Service B.V. is een familie schoonmaakbedrijf. Niet zomaar een schoonmaakbedrijf, maar een schoonmaakbedrijf met ruim 25 jaar ervaring. En al 25 jaar staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop!