Schoonmaak van verpleeginstellingen

Onze dienstverlening

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Efficiënte schoonmaak zorginstellingen

Hygiëne is overal belangrijk, maar in de zorg is het levensbelangrijk. Zorgpersoneel moet onbezorgd hun werk kunnen uitvoeren. Groenoord Cleaning Service voert alle schoonmaakwerkzaamheden met zorg uit. Een schone en hygiënische leefomgeving is in zorginstellingen een vanzelfsprekendheid. Wij ontzorgen zorginstellingen graag met unieke schoonmaakdiensten volgens het hygiëne protocol.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw zorginstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Professionele schoonmaak zorginstellingen

Bewoners van zorginstellingen wonen vaak voor een langdurige periode aaneengesloten in een zorginstelling. Het is dan ook van belang dat de bewoners in een schone en goede leefomgeving wonen. Het schoonmaken en schoonhouden van zorginstellingen is dan ook een belangrijk punt. Het schoonmaken kan iedere dag, wekelijks of zelfs maandelijks plaatsvinden, de frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden hangt samen met de comfort en hygiëne van de bewoners. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden en hygiëne voor zorginstellingen en verzorgingstehuizen weten wij als geen ander wat er nodig is voor een optimale hygiëne en een schone woon- en leefomgeving.

Schoonmaak verzorgingshuizen op maat

Onze goed opgeleide schoonmakers hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken en schoonhouden van zorginstellingen en verzorgingstehuizen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de best mogelijke dienstverlening bieden voor elke doelgroep, van dementerende ouderen tot revalidatie en mensen die psychische hulp behoeven. Kwaliteit en hygiëne staan bij ons te allen tijde op de eerste plaats. Door onze ervaring denken wij proactief mee en hebben wij altijd oog voor verbeteringen die de schoonmaakwerkzaamheden nog efficiënter én effectiever maken.

Neem contact op

Waarom samenwerken?

Wij managen onze dienstverlening te allen tijde om tot de best mogelijke dienstverlening te komen. Wanneer u kiest voor Groenoord Cleaning Service profiteert u van onze unieke voordelen.

  • Resultaatgericht schoonmaken
  • Optimale kwaliteit
  • Dienstverlening op maat
  • Professionele uitstraling
  • Professioneel opgeleid personeel

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.