Yacht cleaning

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Professionele yacht reiniging

Groenoord Cleaning Service maakt voor verschillende klanten exclusieve jachten en boten schoon. Zowel interieur als exterieur. Met exterieur bedoelen wij onder andere het schrobben van de teakdekken en het spoelen en borstelen van de gelakte huid. Alles wat nodig is om de boot te laten stralen. Wij hebben alle middelen en materialen die hiervoor nodig zijn in eigen assortiment. Denk aan carbonstokken, voor hoge oppervlakten, yacht-vriendelijke sponzen en vliegroest-verwijderaar.

Onze medewerkers zijn tot in de puntjes opgeleid om altijd het beste resultaat neer te zetten. Dus wilt u verzekerd zijn van een zo goed als nieuwe jacht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sinds 2011 dé Yacht Cleaning partner

Wij zijn zeer flexibel, wat wil zeggen dat wij in overleg met onze klanten de jachten wassen op verschillende locaties in Nederland.  En op de tijden dat het gewenst wordt. In het bouwtraject zijn er allerlei verschillende opleveringen van delen van jachten. Zowel binnen in de boot als aan de buitenkant. Zo maken wij op een professionele manier alle delen van de boten schoon. Van de galley tot aan de crewhutten en van de romp tot in het puntje van de mast. Onze medewerkers gaan aan de slag. Spullen als veiligheidsharnassen tot aan borstels met een telewas-stok hebben wij in bezit. Alle middelen en materialen zijn bij ons bekend en worden ingezet op de juiste manier. Kortom, voorzichtig en secuur reinigen wij de jachten van top tot teen.

Behandelingen

Groenoord Cleaning Service voert onder andere de volgende behandelingen uit:

  • Het wassen van jachten;
  • Poetsen van vlekken;
  • Reinigen van het interieur;
  • Het verwijderen van vliegroest;
  • Teakdek cleaning;
  • Het uitpakken van ruimtes;
  • Het schoonmaken van technische ruimtes;
  • En meer.
Informeer naar de mogelijkheden

Hoe we werken bij Yacht Cleaning

Na aankomst op locatie beginnen we met het lopen van een rondje over de boot. We noteren de aandachtspunten en stellen een lijst op. Daarna beginnen met het aanpakken van de aandachtspunten. Deze zijn immers het belangrijkst. Na het secuur behandelen van de aandachtspunten gaan we over op het reinigen van de rest van de boot. Dit doen we veelal met demiwater. Dit is speciaal water wat zorgt voor een betere reiniging dan normaal water. Tot slot zorgen we dat de boot gewassen wordt en droog wordt gemaakt.