Glasbewassing

Onze dienstverlening

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Professionele glasbewassing

Groenoord Cleaning Service verzorgt de glasbewassing aan zowel de binnen- als buitenzijde. Voordat we aan de slag gaan, adviseren wij u over de frequentie en methode van het schoonmaken van de ramen. Dit stemmen we af op het soort gebouw, de hoogte van het gebouw en de locatie. Locaties aan het strand of langs de snelweg zullen vaker gewassen moeten worden dan locaties op een bedrijventerrein bijvoorbeeld. Afhankelijk van bovengenoemde factoren kiezen we voor de traditionele wijze of voor het tuckerpoolsysteem. Wij beschikken over een 800 liter tuckersysteem met 2 aansluitingen. Dit betekent dat er twee schoonmaakprofessionals tegelijk uw glasbewassing kunnen verzorgen. Het tuckerpoolsysteem heeft meerdere voordelen: geschikt voor hoge gebouwen, neemt weinig ruimte in beslag, er kan speciaal demiwater worden meegenomen en is voordeliger dan een hoogwerker.

Van ladder tot hoogwerker

Afhankelijk van het type object maken wij gebruik van de traditionele ladder, telescoopbewassing of eventueel een hoogwerker om de ramen streeploos op te leveren. Glasbewassing, op welke hoogte dan ook is mogelijk bij Groenoord Cleaning Service.

Voor hoogtes tot ca. 12 meter hoog reinigen wij de ramen van uw object door middel van telescoopbewassing. Bevinden de te reinigen ramen zich hoger dan ca. 12 meter? Dan zullen we gebruik maken van een hoogwerker. Al onze medewerkers gebruiken tijdens het reinigen met de hoogwerker de vereiste beschermingsmiddelen en zijn daarnaast ook speciaal opgeleid om te werken vanaf een hoogwerker.

Periodieke glasbewassing

Schone ramen zorgen voor een professionele uitstraling. Wij adviseren dan ook om de ramen van uw organisatie periodiek schoon te laten maken.

Offerte aanvragen

Waarom samenwerken?

Wij managen onze dienstverlening te allen tijde om tot de best mogelijke dienstverlening te komen. Wanneer u kiest voor Groenoord Cleaning Service profiteert u van onze unieke voordelen.

  • Resultaatgericht schoonmaken
  • Flexibel
  • Dienstverlening op maat
  • Professionele uitstraling
  • Professioneel opgeleid personeel

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.