Kantoor schoonmaak

Onze dienstverlening

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Een frisse en gezonde werkplek

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor jouw kantoor? Dan zit u nu precies op de juiste plek! Groenoord Cleaning Service maakt al ruim 25 jaar schoon op allerlei kantoren, van immens groot tot een klein eenmanskantoor. Als u Groenoord Cleaning Service uw kantoor laat schoonmaken weet u zeker dat u elke dag/week in een spic en spanne werkomgeving terechtkomt. Het is niet alleen prettig werken voor uzelf, maar een schone werkomgeving is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de aanwezigheid van onze medewerkers. Goede afspraken maken is hiervoor cruciaal en staat dus ook voorop bij Groenoord Cleaning Service! Persoonlijk contact en heldere communicatie met de klant vinden wij ook ontzettend belangrijk.

Kantoor schoonmaak

Het is prettig en efficiënt werken in een frisse en opgeruimde omgeving. Onze teams van specialistische schoonmakers werken graag tijdens én buiten kantooruren. Onze professionele medewerkers zijn vriendelijk en gastvrij. Contact met uw medewerkers tijdens kantooruren maakt het leveren van schoonmaakwerk op maat een stuk eenvoudiger. Zo zijn er tal van mogelijkheden te bedenken, wilt u meubels laten verplaatsen voor een vergadering of hebt u een ander verzoek? In overleg is vaak bijna alles mogelijk.

Dienstverlening op maat

Onze professionele medewerkers denken graag mee over het uitvoeren van de werkzaamheden, op deze wijze proberen wij de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te richten. Wanneer een bepaalde ruime niet dagelijks gebruikt wordt is het niet nodig om de betreffende ruimte dagelijks schoon te maken, door dit efficiënt in te richten blijft er voldoende tijd over voor andere werkzaamheden, hierdoor kunnen wij samen tot de best mogelijke dienstverlening komen.

Neem contact op

Waarom samenwerken?

Wij managen onze dienstverlening te allen tijde om tot de best mogelijke dienstverlening te komen. Wanneer u kiest voor Groenoord Cleaning Service profiteert u van onze unieke voordelen.

  • Resultaatgericht schoonmaken
  • Optimale kwaliteit
  • Dienstverlening op maat
  • Professionele uitstraling
  • Professioneel opgeleid personeel

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.