School schoonmaak

Onze dienstverlening

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Schoonmaak scholen & onderwijsinstellingen

Opzoek naar een bedrijf voor School schoonmaak? Wij weten dat scholen schoon moeten zijn. Dagelijks komen er honderden kinderen over de vloer. Hygiëne is daarom essentieel. Maar een geschikt schoonmaakbedrijf vinden valt vaak niet mee. Groenoord Cleaning Service is de specialist in schoonmaakwerk op scholen. Wij vinden dat elk kind zich moet kunnen ontwikkelen in een schone leeromgeving. Groenoord zet zich hier al meer dan 25 jaar voor in.

Tevens gebruiken wij de schoolvakanties vaak om de vloeren intensief te schrobben. Deze zetten we vervolgens in de was. Zo heeft u en de kinderen er geen last van. En kan uw vloer er weer tegenaan.

Specialistische werkzaamheden

Wij adviseren scholen en onderwijsinstellingen om naast het reguliere schoonmaakonderhoud specialistische werkzaamheden te laten uitvoeren. Het is erg belangrijk dat met enige regelmaat specialistisch schoonmaakonderhoud wordt uitgevoerd. Zo zorgt het zorgvuldig en periodiek onderhouden van vloeren voor een duurzaam gebruik. Tevens brengt het een optimaal hygiënisch resultaat. Dit geldt ook voor diverse andere schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan glasbewassing en gevelonderhoud.

Als professioneel schoonmaakbedrijf weten wij als geen ander dat elke school anders is. Wij stellen dan ook altijd samen met de school of instelling een schoonmaakprogramma op maat samen. Het schoonmaakprogramma wordt vervolgens in een map verzameld. U en de schoonmaker kunnen deze map inzien. Zo weet u precies wanneer, welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Kortom school schoonmaak wordt een zorg minder.

School schoonmaak

Een frisse en optimaal schone schoolomgeving is erg belangrijk voor zowel onderwijzend personeel als leerlingen/studenten. Onze professionele schoonmakers zorgen voor een optimaal schone en hygiënische omgeving. Tijdens het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden staat, de hygiëne en goede communicatie met onze opdrachtgevers, centraal. Daarnaast werken wij volgens de hygiëne normen van het RIVM. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we microvezeldoekjes gebruiken voor optimale hygiëne. Ook zijn krijgen onze medewerkers een overzicht mee van wat de belangrijke contacten punten binnen een school zijn. En hoe deze schoon gehouden moeten worden.

ik wil contact opnemen

Waarom samenwerken?

Wij managen onze dienstverlening te allen tijde. Om zo tot de best mogelijke dienstverlening te komen. Wanneer u kiest voor Groenoord Cleaning Service profiteert u van onze unieke voordelen.

  • Goede communicatie
  • Optimale kwaliteit
  • Dienstverlening op maat
  • Flexibel
  • Professioneel opgeleid personeel

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.