School schoonmaak

Onze dienstverlening

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Schoonmaak scholen & onderwijsinstellingen

Scholen moeten schoon zijn. Dagelijks komen er honderden kinderen over de vloer. Hygiëne is daarom essentieel. Maar een geschikt schoonmaakbedrijf vinden valt vaak niet mee. Als u dit leest, heeft u het juiste bedrijf gevonden. Groenoord Cleaning Service is de specialist in schoonmaakwerk op scholen. Wij vinden dat elk kind zich moet kunnen ontwikkelen in een schone leeromgeving. Groenoord Cleaning Service zet zich hier al meer dan 25 jaar voor in. Wilt u dat uw juffen en meesters elke dag in een schoon klaslokaal lesgeven? Neem dan snel contact met ons op.

De schoolvakanties gebruiken wij vaak om de vloeren intensief te schrobben. Deze zetten we vervolgens in de was. Zo kan uw vloer er weer tegenaan!

Specialistische werkzaamheden

Wij adviseren scholen en onderwijsinstellingen altijd om naast het reguliere schoonmaakonderhoud specialistische werkzaamheden te laten uitvoeren. Het is erg belangrijk dat met enige regelmaat specialistisch schoonmaakonderhoud wordt uitgevoerd. Zo zorgt het zorgvuldig en periodiek onderhouden van vloeren voor een duurzaam gebruik. Tevens brengt het een optimaal hygiënisch resultaat. Dit geldt ook voor diverse andere schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan glasbewassing en gevelonderhoud.

Als professioneel schoonmaakbedrijf weten wij als geen ander dat elke school anders is. Wij stellen dan ook altijd samen met de school of instelling een schoonmaakprogramma op maat samen. Het schoonmaakprogramma wordt vervolgens in een map verzameld. U en de schoonmaker kunnen deze map inzien. Zo weet u precies wanneer, welke werkzaamheden worden uitgevoerd.

Optimale hygiëne

Een frisse en optimaal schone schoolomgeving is erg belangrijk voor zowel onderwijzend personeel als leerlingen en studenten. Onze professionele schoonmakers zorgen voor een optimaal schone en hygiënische omgeving. Tijdens het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden staat de hygiëne bij ons dan ook op de eerste plaats.

Neem contact op

Waarom samenwerken?

Wij managen onze dienstverlening te allen tijde.  Om zo tot de best mogelijke dienstverlening te komen. Wanneer u kiest voor Groenoord Cleaning Service profiteert u van onze unieke voordelen.

  • Resultaatgericht schoonmaken
  • Optimale kwaliteit
  • Dienstverlening op maat
  • Professionele uitstraling
  • Professioneel opgeleid personeel

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.