Onder reguliere schoonmaak verstaan wij het volgende:
  • Kantoorschoonmaak
  • School schoonmaak
  • Zorg gerelateerde schoonmaak
  • Vve schoonmaak
  • Schoonmaak na interne verhuizing

Groenoord Cleaning Service BV
De Boeg 4g
2343 HK, Oegstgeest

Contactgegevens

T: 071-52 14 688
@: info@groenoordcleaningservice.nl

Kantoor schoonmaak

Het zal veel werkgevers een bekend gegeven zijn: een schone werkplek zorgt voor productievere werknemers en zorgt voor minder verzuim. Gaat u voor een clean desk policy? Laat onze schoonmakers uit Leiden uw kantoor schoonmaken in de Randstad.

School schoonmaak

Wij willen ervoor zorgen dat elk kind zich kan ontwikkelen in een schone omgeving. Maar, schoonmaken doe je met z’n allen. Zo kunnen leerlingen na de les alvast stoelen op tafel zetten of om de beurt het klaslokaal vegen. Dat scheelt u kosten, omdat wij sneller ons werk kunnen doen. Bovendien gaan onze schoonmakers aan de slag als de school nog open is. Kinderen zien op deze manier dat een schone ruimte niet vanzelf schoon wordt. Zo krijgen we een school met z’n allen brandschoon. Keer op keer voor een frisse start.

Schoonmaak van verpleeginstellingen

Om het leven in verpleeghuizen zo aangenaam mogelijk te maken en te houden, moeten er bepaalde kwaliteitsregels worden nageleefd. Onze schoonmakers zijn hiervan op de hoogte en weten als geen ander hoe ze een ruimte hygiënisch schoon moeten houden.

VVE schoonmaak

Wanneer u met meerdere mensen een appartementencomplex deelt, heeft iedereen oog en aandacht voor zijn eigen woning. Maar de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de entree en het trappenhuis, kunnen wij voor u oppakken. Al onze auto’s zijn voorzien van een osmose watertank inclusief reinigingsset. Hiermee kunnen wij de entree iedere week laten stralen. Groenoord Cleaning Service doet het graag.

Schoonmaak na interne verhuizing

Vindt er een grote interne verhuizing plaats? Hoe fijn is het dan als alles wordt ingericht in een schone ruimte? Dat de hoekjes niet vergeten worden en dat eindelijk de moeilijk bereikbare plekken onder handen worden genomen. Wij realiseren graag de schoonmaak na een interne verhuizing.

Een greep uit onze tevreden klanten