Reguliere schoonmaak

Groenoord Cleaning Service

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Reguliere schoonmaak door professionals

Het regulier onderhouden en schoonhouden van een ruimte is enorm belangrijk voor de gezondheid. Zeker in de huidige tijd en maatregelen omtrent COVID is het belangrijk en noodzakelijk om ruimtes waar veel mensen samenkomen schoon en steriel te houden. Wanneer u kiest voor regulier onderhoud bij Groenoord Cleaning Service, worden uw ruimtes professioneel schoongemaakt. Onze professionele schoonmakers werken secuur en resultaatgericht, zo kunt u een brandschoon eindresultaat verwachten.

Schoonmaakdiensten voor bedrijven

Voor dagelijkse of regelmatige schoonmaakwerkzaamheden kunt u te allen tijde rekenen op Groenoord Cleaning Service. Wij zijn werkzaam voor diverse type organisaties en type objecten.

Een schone ruimte voor uw werknemers geeft niet alleen een schoon uiterlijk maar draagt tevens bij aan het werkplezier en geluk van uw werknemers.

Hygiƫne op de werkvloer

Een hygiƫnische en schone werkvloer is belangrijk voor het welzijn van uw werknemers. Naast het feit dat een schone werkplek ziekteverspreiding tegengaat, zorgt een optimaal schone en goed georganiseerde werkplek voor minder stress bij uw medewerkers. Zo geeft een schone werkplek een gevoel van overzicht en rust.

Offerte aanvragen

Professioneel schoonmaakbedrijf

Groenoord Cleaning Service werkt enkel met professionele schoonmakers met jarenlange ervaring. Al onze schoonmakers zijn tevens bij ons in dienst, zo kunnen wij te allen tijde de hoogste kwaliteit garanderen. Doordat wij enkel met hoogwaardige en kwalitatieve schoonmaakproducten werken leveren wij een langdurig resultaat, daarnaast proberen wij door het gebruik van hoogwaardige producten het milieu te ontlasten.