Specialistische reiniging

Glasbewassing

Een glazenwasser nodig in Zuid- of Noord-Holland? Ons schoonmaakbedrijf uit de Randstad wast uw ruiten weer blinkend schoon. Geen vuiltje aan de lucht of op het raam met Groenoord Cleaning Service.

Gevelreiniging

Gevelreiniging is op meerdere manieren te realiseren. We kunnen stoomcleanen, chemisch reinigen of stralen. Dit is uiteraard afhankelijk van het gevelmateriaal. We zorgen ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet en verwijderen vuil, aanslag en klimop.

Tapijtreiniging

De ene tapijtreiniger is de andere niet. Een huis-tuin-en-keukentapijtreiniger zorgt niet voor hetzelfde effect als een tapijtreiniger die de schoonmakers van Groenoord Cleaning Service gebruiken. Als u verzekerd wilt zijn van een perfect schoon tapijt, neem dan contact met ons op.

Calamiteitenreiniging

Voor graffiti verwijderd wordt, is het belangrijk om te onderzoeken welk soort verf is gebruikt en op wat voor ondergrond de graffiti zich heeft gehecht. Dit vergemakkelijkt het verwijderingsproces, voor iedere ondergrond is een ander soort aanpak vereist. Onze schoonmakers hebben ervaring met de juiste schoonmaaktechnieken en –methodes voor het verwijderen van graffiti.

Specialistisch vloeronderhoud

Als een normale tapijtreiniger of vloerschoonmaak het werk niet doet, kunt u ons inschakelen voor specialistisch vloeronderhoud. Heeft u een oude vloer die een aparte vloerbehandeling moet krijgen of krijgt u bepaalde vlekken en kringen niet uit parket met standaard onderhoud? Bel dan Groenoord Cleaning Service.

Parkeergarage reiniging

Laat de pakeergarage iedere maand eens vegen door één van onze schoonmaak professionals. Het resultaat is fantastisch. Zo is 1 á 2 keer per jaar een behandeling met een schrobzuigmachine ook voor het behoud van de vloer. Groenoord Cleaning Service heeft alle materialen voor het uitvoeren van deze klussen zelf in huis.

Reiniging met hoge druk

Wij beschikken over een ruim assortiment aan hoge drukreinigingsapparatuur. Is de stoep voor uw flat besmeurd met vogel poep of ziet de galerij groen van de alg. Laat ons dit eens behandelen. Wij beschikken over een legio aan referenties dus schroom niet en vraag ernaar.

Schoonmaak na verhuisoplevering

Verhuizen is al een stressvolle bezigheid, en dan moet u ook nog eens het huis helemaal schoon opleveren. Als u dit overlaat aan onze schoonmakers, heeft u er geen omkijken naar. Een stuk minder geregel en gestress, daar doet u dus uw voordeel mee.

Groenoord Cleaning Service BV
De Boeg 4g
2343 HK, Oegstgeest

Contactgegevens
T: 071-52 14 688
@: info@groenoordcleaningservice.nl

KvK nummer
28065342, Leiden

BTW nummer
NL815188043B01

Groenoord Cleaning Service 2020 | Algemene voorwaarden