School schoonmaak Voorschoten

Onze dienstverlening

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Schoonmaak scholen & onderwijsinstellingen

Opzoek naar een bedrijf voor School schoonmaak in Voorschoten? Groenoord weet als geen ander dat scholen schoon moeten zijn. Dagelijks komen er honderden kinderen over de vloer. Hygiëne is daarom essentieel. Maar een geschikt schoonmaakbedrijf vinden valt vaak niet mee. Wij maken al 25 jaar diverse scholen schoon. Tot grote tevredenheid van de juffen en meesters. Wij vinden dan ook, dat elk kind zich moet kunnen ontwikkelen, in een schone leeromgeving. Groenoord zet zicht hier al jaren voor in. Dit doen wij door de hygiëne richtlijnen van het RIVM te volgen.

Daarnaast gebruiken wij de vakanties vaak om de vloeren intensief te schrobben. Deze zetten we vervolgens in de was. Zo heeft u en de kinderen geen last van onze werkzaamheden. En kan de vloer er weer tegenaan.

School schoonmaak Voorschoten

Wij adviseren scholen vaak om naast het reguliere schoonmaakonderhoud ook specialistische werkzaamheden te laten uitvoeren. Het is namelijk erg belangrijk dat met enige regelmaat deze werkzaamheden worden uitgevoerd. Zo zorgt het zorgvuldig onderhouden van vloeren voor een duurzaam gebruik. Tevens brengt het een optimaal hygiënisch resultaat. Dit geldt ook voor diverse andere schoonmaakwerkzaamheden. Zo zorgt periodieke glasbewassing voor meer zonlicht naar binnen. En Gevelonderhoud voor een fris uiterlijk van het gebouw.

Als professioneel schoonmaakbedrijf weten wij als geen ander dat elke school verschillend is. Wij stellen dan ook altijd samen met de school of instelling een schoonmaakprogramma op maat samen. Het schoonmaakprogramma wordt vervolgens in een map verzameld. U en de schoonmaker kunnen deze map inzien. Zo weet u precies wanneer, welke werkzaamheden worden uitgevoerd. En wanneer we aan de slag gaan met specialistische reinigingen wordt u tijdig gebeld.

Optimale hygiëne

Een frisse en optimaal schone schoolomgeving is erg belangrijk voor zowel onderwijzend personeel als leerlingen/studenten. Onze professionele schoonmakers zorgen voor een schone en hygiënische omgeving. Tijdens het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden staat, de hygiëne en goede communicatie met onze opdrachtgevers, centraal.

ik wil contact opnemen

Waarom Groenoord als School schoonmaak Voorschoten?

Bij Groenoord Cleaning Service bent u verzekert van een professioneel schoonmaakbedrijf. Daarnaast beschikken wij over de volgende unieke voordelen:

  • Goede communicatie;
  • Geen last maar lust van onze werkzaamheden;
  • Optimale kwaliteit;
  • Dienstverlening op maat;
  • Flexibel;
  • En professioneel opgeleid personeel.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.