Schoonmaak verpleeginstellingen Hoofddorp

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Professionele schoonmaak zorginstellingen

Opzoek naar een bedrijf dat Schoonmaak verpleeginstellingen Hoofddorp aanbiedt? Hygiëne is op alle plaatsen belangrijk. Maar in de zorg heeft hygiëne een extra groot belang. Zo moet zorgpersoneel onbezorgd haar werk kunnen uitvoeren. En de patiënten of bewoners hebben een schone leefomgeving nodig. De zorg heeft het al druk genoeg een daarom ontzorgen wij u graag met onze schoonmaakdiensten. Dit doen wij volgens het hygiëne protocol1. Op een afgesproken tijdstip komen wij langs om uw instelling grondig schoon te maken. Ook kunnen wij periodieke klussen uitvoeren zoals glasbewassing, groenvoorziening en vloeronderhoud. Kortom, u heeft geen omkijken meer naar de hygiëne van het gebouw.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw zorginstelling in Hoofddorp of omgeving?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Professionele schoonmaak verpleeginstellingen

Bewoners van zorginstellingen wonen vaak voor een langdurige periode in een zorginstelling. Het is dan ook van belang dat de bewoners in een schone en goede leefomgeving wonen. Het schoonmaken van zorginstellingen is dan ook een belangrijk punt. Het schoonmaken kan iedere dag. Maar ook wekelijks of zelfs maandelijks plaatsvinden. De frequentie van de werkzaamheden hangt samen met de comfort en behoefte van de bewoners. Wij hebben jarenlange ervaring. Zodoende hebben we oog voor de hygiëne van zorginstellingen. Kortom, Groenoord weet als geen ander wat er nodig is voor een optimale hygiëne. Maar ook voor een schone woon- en leefomgeving.

Waarom samenwerken?

Wij managen onze dienstverlening te allen tijde om tot de best mogelijke dienstverlening te komen. Wanneer u kiest voor Groenoord Cleaning Service profiteert u van onze unieke voordelen.

  • Resultaatgericht schoonmaken;
  • Optimale kwaliteit;
  • Dienstverlening op maat;
  • Professionele uitstraling;
  • Professioneel opgeleid personeel.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.