Schoonmaakbedrijf Oegstgeest

Groenoord Cleaning Service

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Oegstgeest?

Al 25 jaar maakt Groenoord schoon in de omgeving van Oegstgeest. Zo maken wij dagelijks in Oegstgeest: kantoren, scholen, bedrijven, tandartsen en apotheken schoon. Tot grote tevredenheid van onze klanten. Ons werkgebied stopt niet in Oegstgeest. Zo bedienen wij klanten in Alphen aan de Rijn, Wassenaar en Hoofddorp. Wij werken voor partners vanuit ons kantoor op bedrijventerrein de boeg in Oegstgeest. Dit terrein is direct naast de A44 gelegen. Ook is de Boeg het eerste gasloze bedrijventerrein van Nederland. Lekker duurzaam dus. Meer te weten komen over Groenoord? Bekijk dan eens de over ons pagina.

Neem contact met ons op

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via daan@groenoordcleaningservice.nl.  Of bel naar 071 – 52 14 688. Wij zorgen altijd voor een passend voorstel.

Schoonmaken in Oegstgeest

Groenoord Cleaning Service is er voor de dagelijkse reguliere schoonmaak. Maar ook voor periodieke klussen, eenmalige grote beurten, glasbewassing, tapijtreiniging of andere specialistische reinigingen. We nemen deze zorg graag uit handen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo bent u met het kwaliteitsmeetsysteem verzekerd van een professionele en schone oplevering. Zeker wanneer onze schoonmakers als een wervelwind door uw pand zijn gegaan.

Benieuwd wat Groenoord voor uw bedrijf kan betekenen?

Naast de reguliere schoonmaak werkzaamheden bieden wij maatwerk aan. Geen school, kantoor, parkeergarage of VVE is namelijk hetzelfde. Kortom, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.