Tapijtreiniging Hoofddorp

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Dieptereiniging van tapijten en andere oppervlakten

Opzoek naar een bedrijf voor Tapijtreiniging Hoofddorp? Het reiniging van uw tapijt zorgt ervoor dat de levensduur wordt verlengd. Tevens zorgt het voor een frisse uitstraling. Deze reiniging is grofweg één keer per jaar nodig om het tapijt in een goede staat te houden. Groenoord Cleaning Service heeft alle middelen in huis om dit professioneel uit te voeren. Wij komen op locatie uw tapijt grondig reinigen. Ook ingelegd tapijt is geen probleem. Zo heeft u zo min mogelijk omkijken.

Werkmethode tapijtreiniging

Er zijn verschillende methode om uw tapijt te reinigen. Wij gebruiken veelal de sproei-extractie methode. Bij deze methode wordt er door middel van een machine, water in het tapijt gespoten in combinatie met een reinigingsmiddel. Een roterende draaikop gaat over het tapijt. En tegelijkertijd wordt het vuile water opgezogen.

De sproei-extractie methode zorgt ervoor dat er weinig chemische reinigingsmiddelen nodig zijn om uw tapijt te reinigen. Kortom, beter voor het milieu. Na afloop wordt geadviseerd om het tapijt minimaal een dag te laten drogen. Zo krijgt u een optimaal resultaat.

Werkgebied

Voor het reinigen van tapijt komen wij veelal op locatie. Ons werkgebied reikt van Leiden tot Alphen aan den Rijn, en van Alphen tot Haarlem. Zo werken wij bijvoorbeeld in:

  • Alphen aan den Rijn;
  • Leiden;
  • Nieuw-Vennep;
  • Haarlem;
  • Hoofddorp;
  • En meer.

Valt uw pand buiten het werkgebied? Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden. Vervolgens komen wij met een op maat gemaakt voorstel.

Neem contact op

Over ons

Groenoord Cleaning Service is gevestigd in Oegstgeest. Vanuit ons kantoor bedienen wij verschillende bedrijven uit Noord en Zuid – Holland. Van tandarts tot basisschool en van basisschool tot administratie kantoor. Door onze 25-jarige ervaring hebben we een divers klantenportfolio opgebouwd. Bovendien bieden we naast tapijtreiniging ook andere specialistische diensten aan. Zoals glasbewassing, parkeergarage reiniging en kantoor schoonmaak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan contact op.