VvE Schoonmaak Leiderdorp

Groenoord Cleaning Service

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Bent u opzoek naar een VvE schoonmaakbedrijf in Leiderdorp?

Groenoord cleaning is al jaren gespecialiseerd in het schoonmaken van VvE’s in Leiderdorp. Veel VvE’s besteden het schoonmaken van gedeelde ruimten uit aan een professioneel schoonmaakbedrijf. De VVE is namelijk verantwoordelijk voor de schoonmaak en onderhoudt van het hele gebouw¹. Daarnaast is het schoonhouden van de ruimtes goed voor het onderhoud en de uitstraling van het gebouw. Het blijft allemaal lekker fris. Wij kunnen u tijd besparen door het volgende schoon te maken en te houden: 

  • De entree;
  • Gedeelde hallen;
  • Fietsenstalling;
  • Sportschool;
  • Parkeergarage;
  • Ramen;
  • En meer.

Hoe gaan we te werk?

Samen maken we een schoonmaakplan over hoe we het beste uw VVE kunnen schoonhouden. Wij zorgen voor een vast aanspreekpunt en u kunt vanuit daar achterover leunen. Wij leveren maatwerk en gaan op een vast moment in de week het pand onderhouden. Daarnaast zullen we periodieke klussen uitvoeren zoals parkeergarage reiniging en het zemen van de ramen. Afgestemd op uw wensen.

Ook extra verzoeken zijn geen probleem. Wij hebben alle middelen in eigen beheer. Denk aan schrobmachines voor de vloer, telescoopborstels voor het zemen van hoge ramen en machines om de parkeergarage te onderhouden. Door onze flexibele inzetbaarheid kunnen we specialistische reinigingen zo inzetten. Wel zo fijn voor u.

VVE Schoonmaak Leiderdorp

Groenoord is 25 jaar geleden begonnen in Leiden. Hier zijn wij begonnen met het schoonmaken van scholen, bedrijven en VVE’s. Inmiddels zijn we ook veel actief in Leiderdorp. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Oegstgeest, zijn we binnen een mum van tijd op locatie. Meer weten over Groenoord? Bekijk dan de over ons pagina. Zo komt u alles te weten over ons bedrijf.