VvE Schoonmaak Rijnsburg

Groenoord Cleaning Service

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Bent u opzoek naar een VvE schoonmaakbedrijf in Rijnsburg

Groenoord Cleaning Service is gespecialiseerd in Vereniging van eigenaren (VvE) schoonmaak in Rijnsburg. Zo kunt u genieten van een schone woonomgeving. Veel VvE’s besteden het schoonmaken van gedeelde ruimtes uit aan een professioneel schoonmaakbedrijf. De VvE is namelijk verantwoordelijk voor de schoonmaak en onderhoudt van het hele gebouw¹. Daarnaast is het schoonhouden van de ruimtes niet alleen goed voor het onderhoud. Maar ook voor de uitstraling van het gebouw. Het blijft allemaal lekker fris. Wij kunnen u tijd besparen door het volgende schoon te maken en te houden:

  • De entree;
  • Gedeelde hallen;
  • Fietsenstalling;
  • Groenvoorziening;
  • Sportschool;
  • Parkeergarage;
  • Ramen;
  • En meer.

 

Hoe gaan we te werk?

Samen maken we een schoonmaakplan over hoe we het beste uw VvE kunnen schoonhouden. Wij zorgen voor een vast aanspreekpunt en u kunt vanuit daar achterover leunen. Wij leveren maatwerk en gaan op een vast moment in de week het pand onderhouden. Daarnaast zullen we periodieke klussen uitvoeren zoals parkeergarage reiniging en het zemen van de ramen. Maar ook voor speciale klussen kunt u contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld wanneer u wilt dat het onkruid en overtollige groen wordt verwijderd.

Wij hebben alle middelen in eigen beheer. Denk aan schrobmachines voor de vloer, telescoopborstels voor het zemen van hoge ramen en machines om de parkeergarage te onderhouden. Door onze flexibele inzetbaarheid kunnen we specialistische reinigingen zo inzetten. Wel zo fijn voor u.

Samenwerken?

Informeer naar de mogelijkheden voor uw VvE. Wij komen altijd met een aanbod op maat.

Vraag uw offerte aan

VvE Schoonmaak Rijnsburg

Groenoord Cleaning is gestart met het schoonmaken van scholen, bedrijven en VvE’s in Leiden. Inmiddels reikt het verzorgingsgebied ver buiten Leiden. Zo bedienen we klanten in Katwijk, Hoofddorp en Haarlem. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Oegstgeest zijn we binnen een mum van tijd op locatie. Tevens hebben wij meerdere bussen rondrijden in de regio. Meer weten over Groenoord? Bekijk dan de over ons pagina. Zo komt u alles te weten over ons bedrijf.