VVE Schoonmaak Voorschoten

Groenoord Cleaning Service

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Voorschoten?

Groenoord cleaning is gespecialiseerd in Vereniging van eigenaren (VVE) schoonmaak in Voorschoten. Zo kunt u genieten van een schone woonomgeving. Veel VVE’s besteden het schoonmaken van gedeelde ruimtes uit aan een professioneel schoonmaakbedrijf. De VVE is namelijk verantwoordelijk voor de schoonmaak en onderhoudt van het hele gebouw¹. Anderzijds is het schoonhouden van de ruimtes goed voor het onderhoud en de uitstraling van het gebouw. Het blijft allemaal lekker fris. Wij kunnen u tijd besparen door het volgende schoon te maken en te houden:

  • De entree;
  • Gedeelde hallen;
  • Fietsenstalling;
  • Sportschool;
  • Parkeergarage;
  • Ramen;
  • En meer.

 

Hoe gaan we te werk bij een VVE?

Samen maken we een schoonmaakplan over hoe we het beste uw VVE kunnen schoonhouden. Wij zorgen voor een vast aanspreekpunt en u kunt vanuit daar achterover leunen. Wij leveren maatwerk en gaan op een vast moment in de week het pand onderhouden. Verder zullen we periodieke klussen uitvoeren zoals parkeergarage reiniging en het zemen van de ramen.

Ook extra verzoeken zijn geen probleem. Wij hebben alle middelen in eigen beheer. Denk aan schrobmachines voor de vloer, telescoopborstels voor het zemen van hoge ramen en machines om de parkeergarage te onderhouden. Door onze flexibele inzetbaarheid kunnen we specialistische reinigingen zo inzetten. Kortom, wel zo fijn voor u.

VVE Schoonmaak Voorschoten

Groenoord Cleaning is gestart met het schoonmaken van scholen, bedrijven en VVE’s in Leiden. Inmiddels zijn we ook veel actief in Voorschoten en omgeving. Zo bedient Groenoord klanten in Alphen aan de Rijn, Hoofddorp en Wassenaar. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Oegstgeest zijn we binnen een mum van tijd op locatie. Meer weten over Groenoord? Bekijk dan de over ons pagina. Zo komt u alles te weten over ons bedrijf.