Schoonmaken

Collega’s gezocht: 3 vacatures online

Gezocht: 3 nieuwe collega’s

Bij Groenoord zijn we opzoek naar nieuwe collega’s. Zo hebben we 3 vacatures online gezet om nieuwe collega’s te vinden. Ben of ken jij iemand die wij zoeken? Neem dan gerust contact met ons op, ook bij vragen. 

Vacature fulltime schoonmaakmedewerker Haarlemmermeer

Voor ons werk in regio Haarlemmermeer zijn we opzoek naar een collega die fulltime beschikbaar is. Hij of zij zal vroeg beginnen en vroeg klaar zijn met werk. Krijgt een leenauto, goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, budget voor professionele ontwikkeling en heeft mogelijkheden tot doorgroeien. Bekijk hier de vacature.  

Vacature bijbaan in de schoonmaak

Naast fulltimers zijn we ook opzoek naar jongeren die een bijbaan nodig hebben. Als bijbaan bij Groenoord zal je zeer afwisselend werk uitvoeren samen met andere studenten. De ene week sta je een superjacht te poetsen en de andere week een vloer te schrobben bij een tandartsen praktijk. Lees hier alles over de vacature

Vacature schoonmaakmedewerker parttime

In de avonduren worden diverse panden in de omgeving van Oegstgeest schoon gemaakt. Voor deze werkzaamheden zijn we opzoek naar een leuke collega. Ben jij in de avond beschikbaar en wil je je eigen uren indelen? Bekijk dat hier de vacature. 

School Schoonmaak Groenoord Cleaning Service