Calamiteitenreiniging

Specialistische reiniging

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

24 uur per dag, 7 dagen per week

Heeft u brandschade, roetschade, wateroverlast of andere onvoorziene vervuiling? Dan is het zaak om direct te handelen zodat u snel weer open kan. Snelheid is geboden als het gaat om een calamiteit. Onze organisatie is daarop ingericht. Door de korte lijntjes en heldere communicatie staan wij altijd binnen no time klaar. Ook hebben wij de middelen in huis die van pas komen bij het reinigen van calamiteiten. Denk aan een waterstofzuiger bij waterschade en een truckerpoolsysteem voor het verwijderen van externe roetschade. Zodoende hoeven de spullen niet eerst geregeld te worden en kunnen we snel op locatie aan de slag.

Hulp nodig? Bel direct naar 071-52 14 688

Waarom Groenoord?

Groenoord Cleaning Service B.V. is een familie schoonmaakbedrijf. Niet zomaar een schoonmaakbedrijf, maar een schoonmaakbedrijf met ruim 25 jaar ervaring. En al 25 jaar staat de kwaliteit en betrouwbaarheid voorop! Door de ruime ervaring zijn wij gespecialiseerd in zowel reguliere, periodieke als specialistische schoonmaak. Wij leveren onze diensten onder andere aan kantoren, zorg-/verpleeginstellingen, scholen/kinderdagverblijven, verenigingen van eigenaren en huisartsen/apotheken.

Groenoord Cleaning Service is gestart in Leiden, maar het verzorgingsgebied breidt zich steeds verder uit. Momenteel bevinden onze klanten zich in regio Leiden, Haarlemmermeer en Alphen aan den Rijn. We zijn dus niet alleen een serieuze speler in Zuid-Holland, maar zijn nu ook ruim vertegenwoordigd in Noord-Holland.