Specialistische reiniging

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Onder specialistische reiniging verstaan wij het volgende:

Specialistische reiniging. Wij komen op locatie om diverse reinigingen uit te voeren. Bij en rond uw pand of school. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de gevel komen reinigen met de hoge druk spuit. Maar ook het opnieuw in de was zetten van de vloer. In overleg met u kijken we wat nodig is en gaan we over tot actie. Groenoord levert maatwerk in aanpak, prijs en resultaat. U kunt na ons bezoek weer genieten van een pand dat in top staat is.

Groenoord heeft meer dan 25 jaar ervaring in de schoonmaak branche. Tot grote tevredenheid van onze klanten. Onze meer dan 50 medewerkers zijn opgeleid om het beste resultaat neer te zetten.

Groenoord als specialist

Al 25 jaar staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Door de ruime ervaring zijn wij gespecialiseerd in zowel reguliere, periodieke als specialistische schoonmaak. Wij leveren onze diensten onder andere aan kantoren. Maar ook aan: zorg-/verpleeginstellingen, scholen/kinderdagverblijven, verenigingen van eigenaren en huisartsen/apotheken. Bekijk hier hoe onze klanten Groenoord beoordelen. Kortom, u kunt bij groenoord terecht voor vrijwel iedere schoonmaak klus.

Specialistische dienst aanvragen

Werkgebied

Het verzorgingsgebied breidt zich steeds verder uit. Momenteel bevinden onze klanten zich in regio LeidenHaarlemmermeer en Alphen aan den Rijn. We zijn dus niet alleen een serieuze speler in Zuid-Holland, maar zijn nu ook ruim vertegenwoordigd in Noord-Holland. Is uw bedrijf buiten dit gebied gevestigd? informeer dan naar de mogelijkheden.