Huismeesterdiensten Hoofddorp

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Hoe wij uw organisatie met onze huismeesterdiensten kunnen ontzorgen

Heeft u een professionele huismeester nodig in de omgeving van Hoofdorp? Groenoord levert al jaren huismeesterdiensten aan bedrijven, kantoren en VvE’s. Een huismeester is hét aanspreekpunt voor medewerkers bij onder andere storingen en klein onderhoud. Wij leveren huismeesters waarop u kunt vertrouwen. Met de huismeesters van Groenoord Cleaning Service weet u zeker dat u geen omkijken meer heeft naar de schoonmaak van het gebouw. Voor dit schoonmaak onderhoud bieden wij een schoonmaakplanning op maat. Op basis van uw pand, wensen en behoeften.

Wat doen we?

Een huismeester fungeert als een aanspreekpunt voor al het kleine onderhoud en schoonmaak werk. Hij of zij opereert zelfstandig en beschikt over goede sociale vaardigheden. Door een van onze huismeester in te schakelen bespaart u een hoop tijd. Zo kunnen uw medewerkers zich meer bezighouden met hun eigen takenpakket. Om deze werkzaamheden uit te voeren wordt een schoonmaakplan gemaakt. Dit plan wordt vastgelegd en kunt u ten alle tijden inzien. Zo bent u op de hoogte van wat wanneer wordt gedaan. En kun u eventuele vragen of opmerkingen noteren. Naast de werkzaamheden uit het schoonmaakplan is het ook mogelijk om verzoeken in te dienen. Bijvoorbeeld een verzoek om met de hoge drukspuit de stoep rond het pand grondig schoon te laten maken. Groenoord heeft alle middelen in huis om dit soort werkzaamheden snel en vakkundig op te pakken.

Vanuit waar werken wij?

Groenoord is 25 jaar geleden gestart in Leiden, maar het verzorgingsgebied breidt zich snel uit. Momenteel worden klanten bedient in:

  • Hoofddorp;
  • Haarlem;
  • Aalsmeer;
  • Nieuw-Vennep;
  • En meer.
ik wil contact opnemen

Waarom Groenoord?

Groenoord maakt al 25 jaar lang schoon voor diverse bedrijven. Dit doen we met enthousiasme en plezier in het werk. Dit komt de kwaliteit ten goede. Schoonmaken is bij Groenoord een breed begrip. Zo leveren we diverse diensten op schoonmaak gebied. Van het poetsen van 100 – meter lange superjachten tot het reinigen van parkeergarages. Niks is voor ons te gek. De voordelen van Groenoord zijn:

  • Flexibel;
  • Professioneel;
  • Liefde voor het vak;
  • En doelgericht.