Professioneel gereinigd

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Parkeergarage reiniging Alphen aan den Rijn

Auto’s komen regelmatig de garage in en uit. Zij laten veel zand en olie achter. De ervaring leert dat het vuil in een parkeergarage snel kan ophopen. Dit komt onder andere door het vuil wat de auto’s mee naar binnen nemen en mogelijk lekkende vloeistoffen uit de auto. De vaak grote oppervlakte van een parkeergarage vraagt om een professionele reiniging. Regelmatige reiniging zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de vloer in een betere staat blijft dan wanneer dit niet gebeurd. Maar natuurlijk ziet de garage er ook frisser uit wanneer deze goed wordt onderhouden. In Alphen aan den Rijn en omgeving voeren wij deze dienst uit voor diverse klanten. Zoals VvE’s en garages van kantoren.

Hoe gaan we te werk?

De manier van reiniging is afhankelijk van de garage. Elke parkeergarage is namelijk anders. Kleine garages reinigen we veelal met de hand. Door middel van een bezem. Voor middelgrote tot grote parkeergarages gebruiken we de schrob – of veegmachine. Deze machines dweilen en bezemen de garage helemaal schoon. Maar naast de vloer, kunnen ook de wanden vies worden. Onze professionele schoonmakers besteden hier ook aandacht aan. Zo kan door middel van hoge druk reiniging de wanden schoon gemaakt worden.

Werkgebied

Ontdek wat we voor uw garage kunnen betekenen. Wij werken o.a. in:

  • Leiderdorp;
  • Hazerswoude;
  • Leiderdorp;
  • Leiden;
  • Haarlem;
  • Hoofddorp;
  • Zoeterwoude;
  • En meer.
informeer naar de mogelijkheden

Waarom parkeergarage reiniging Alphen aan den Rijn?

De belangrijkste reden waarom een garage gereinigd moet worden is: veiligheid. Wanneer er olie blijft liggen in een garage kan dit zorgen voor slipgevaar. De tweede reden is onderhoud. Zand heeft een schurende werking op de ondergrond. Als dit niet regelmatig wordt verwijderd kan dit de vloer aantasten. Het is dus essentieel om de garage goed te onderhouden om de levensduur van de vloer te maximaliseren. Tot slot geeft het onderhouden van een garage een prettige uitstraling en gevoel. Wie wil dat nou niet?