Schoonmaakbedrijf Haarlem

Groenoord Cleaning Service

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Haarlem?

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Haarlem nodig? Groenoord Cleaning Service is al tijden de aangewezen dienstverlener als het gaat om schoonmaak in Haarlem en omgeving. Zo maakt Groenoord al jaren verschillende bedrijven en kantoren schoon in de omgeving. Tot grote tevredenheid van onze klanten. Maar ons werkgebied stopt niet in Haarlem. Wij zijn ook actief in onder andere Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Meer te weten komen over Groenoord? Bekijk dan eens de over ons pagina.

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan altijd open voor een goed gesprek en een kopje koffie. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via daan@groenoordcleaningservice.nl.  Of bel naar 071 – 52 14 688. Wij zorgen altijd voor een passend voorstel.

Schoonmaken in Haarlem

Groenoord Cleaning Service is er voor de dagelijkse reguliere schoonmaak. Maar ook voor periodieke klussen, eenmalige grote beurten, glasbewassing, tapijtreiniging of andere specialistische reinigingen. We nemen deze zorg graag uit handen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo bent u met het kwaliteitsmeetsysteem verzekerd van een professionele en schone oplevering. Zeker wanneer onze schoonmakers als een wervelwind door uw pand zijn gegaan.

Benieuwd wat Groenoord voor uw bedrijf kan betekenen?

Maar ook naast de reguliere schoonmaak werkzaamheden bieden wij maatwerk aan. Geen school, kantoor, parkeergarage of VVE is namelijk hetzelfde. Kortom, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zie onze contactpagina.