Groenoord Cleaning Service

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Over ons

Over ons, Groenoord Cleaning Service B.V. is een familie schoonmaakbedrijf. 25 jaar geleden zijn wij begonnen in Leiden zonder medewerkers. Begonnen met het schoonmaken van scholen. Inmiddels maken we niet alleen scholen schoon. Maar ook allerlei andere objecten. Ook werken we niet meer alleen. Groenoord heeft inmiddels tientallen medewerkers in dienst. Daarnaast blijven we groeien. Ook ons werkgebied is veranderd. Waar we eerst vooral in Leiden en Oegstgeest schoonmaakten, is dit niet meer zo. Sinds een aantal jaar is ons werkgebied uitgebreid. Zo maken we locaties schoon van Hoofddorp tot wassenaar en van Wassenaar tot Alphen aan de Rijn. Al 25 jaar staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Door de ruime ervaring zijn wij gespecialiseerd in zowel reguliere, periodieke als specialistische schoonmaak. Wij leveren onze diensten onder andere aan kantoren, zorg-/verpleeginstellingen, scholen/kinderdagverblijven, verenigingen van eigenaren en huisartsen/apotheken. Bekijk hier hoe onze klanten Groenoord beoordelen.

Het verzorgingsgebied breidt zich steeds verder uit. Momenteel bevinden onze klanten zich in regio Leiden, Haarlemmermeer en Alphen aan den Rijn. We zijn dus niet alleen een serieuze speler in Zuid-Holland, maar zijn nu ook ruim vertegenwoordigd in Noord-Holland.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor elk bedrijf maken we een schoonmaak plan op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of eerst onze projecten bekijken?

Begonnen in Leiden, nu gevestigd in Oegstgeest

Al 25 jaar maakt Groenoord schoon. Zo maken wij dagelijks: kantoren, scholen, bedrijven, tandartsen en apotheken schoon. Tot grote tevredenheid van onze klanten. Wij werken voor partners vanuit ons kantoor op bedrijventerrein de boeg in Oegstgeest. Dit terrein is direct naast de A44 gelegen. Ook is de Boeg het eerste gasloze bedrijventerrein van Nederland. Lekker duurzaam dus.