VvE Schoonmaak Hoofddorp

Groenoord Cleaning Service

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

Beste prijs

Liefde voor het vak

Opzoek naar een VvE schoonmaakbedrijf in Hoofddorp?

Groenoord Cleaning Service maakt voor verschillende Verenigingen van Eigenaren (VvE) schoon in Hoofddorp. Zodoende kunnen de bewoners genieten van een schone woonomgeving. Het is gebruikelijk dat VvE’s het schoonmaken van gedeelde ruimtes uitbesteden. Dit wordt vaak gedaan bij een professioneel schoonmaakbedrijf. Het is namelijk zo dat de VvE verantwoordelijk is voor het onderhoudt van het gehele gebouw¹. Ook is het schoonhouden van de ruimtes goed voor het onderhoud en de uitstraling van het gebouw. Het blijft allemaal lekker schoon. Wij kunnen u tijd besparen door het schoonmaken van het volgende:

  • Gedeelde hallen;
  • Fietsenstalling;
  • Sportschool;
  • Parkeergarage;
  • Ramen;
  • De entree;
  • En nog veel meer.

Hoe gaan we te werk?

Samen maken we een schoonmaakplan over hoe we het beste uw VvE kunnen schoonhouden. Wij zorgen voor een vast aanspreekpunt en u kunt vanuit daar achterover leunen. Wij leveren maatwerk en gaan op een vast moment in de week het pand onderhouden. Daarnaast zullen we periodieke klussen uitvoeren zoals parkeergarage reiniging en het zemen van de ramen.

Ook extra verzoeken zijn geen probleem. Wij hebben alle middelen in eigen beheer. Denk aan schrobmachines voor de vloer, telescoopborstels voor het zemen van hoge ramen en machines om de parkeergarage te onderhouden. Door onze flexibele inzetbaarheid kunnen we specialistische reinigingen zo inzetten. Wel zo fijn voor u.

Samenwerken?

Benieuwd naar een samenwerking met ons? Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag uw offerte aan

VvE Schoonmaak Hoofddorp

Groenoord is 25 jaar geleden begonnen met schoonmaken in Leiden . Inmiddels reikt het verzorgingsgebied tot ver buiten Leiden. Zo bedienen we klanten in Haarlem, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Oegstgeest zijn we binnen een mum van tijd op locatie. Meer te weten komen over Groenoord Cleaning Service? Bekijk dan de over ons pagina. Zo krijgt u een kijkje binnen onze organisatie.